Kategorija proizvoda

10L prskaju fen za kosu

10L prskaju fen za kosu

Velikom brzinom od isušivanja, posle je prskam materijalni tecnost, ta površina materijala biće znatno povećan. U vazdušni tok, 95% ~ 98% vode može da ispari u trenutku. Doba završava za sušenje je potrebno samo nekoliko sekundi.

Product Details

Ukoliko ste u potrazi za hemijsku, biologija, farmaceutska i hrane 10l sprej fen za kosu iz Kine 10l sprej fen za kosu, centrifugalne sprej za fen za kosu, fen za kosu mašina 10l sa centrifugalnom sprej, mleko, sprej fen za kosu, sprej za sušenje opreme, Poprskaj sušenja u industriji proizvođači hrane, dobavljači i facoty, ili provera 10l sprej fen prilagođavanja i dizajn sa profesionalnim dobavljača u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

1. funkcije

(1) velikom brzinom od isušivanja, posle je prskam materijalni tecnost, ta površina materijala biće znatno povećan. U vazdušni tok, 95% ~ 98% vode može da ispari u trenutku. Doba završava za sušenje je potrebno samo nekoliko sekundi.

(2) ovo je posebno je pogodna za sušenje toplote osetljive materijale. Svojih gotovih proizvoda je vlasnik dobar uniformnosti, pokretljivosti, raspuštanju kapaciteta. I gotovih proizvoda su visoke u njihove nevinosti i dobro u njihov kvalitet. Tehnološkim postupcima su jednostavni i operacija i kontrola se lako. Tecnost sa vlagu sadržaja 40 ~ 60% (za specijalne materijale, sadržaja može da stigne u 90%.) mogu biti raspalo u prah ili иestica proizvode momenata.

(3) nakon sušenja, nema potrebe za razbijanje i sortiranja, kako bi se smanji operacija procedure u proizvodnji, kao i na unapređivanju proizvoda иistoжu. Proizvod иestica prečnici, rastresitosti i sadržaj vode se mogu prilagoditi kroz menja stanje operacija u određeni opseg. Veoma je prikladno da izvrši kontrolu i upravljanje.

2.principle:

1) nakon što je bila filtrirana i žestokih vazduh ulazi u vazduh distributer na vrhu sušilica. Topao vazduh ulazi u sobu za sušenje u spiralnom obliku i jednoobrazno. Prolazi kroz velike brzine centrifugalne prskalica na vrhu tornja, materijalni tecnost ćete rotirati i biti poprskao u izuzetno dobro magle tečni perle.

2) kroz jako kratko da kontaktiram toplotu vazduha, materijali mogu sušeni u konačnom proizvode. Gotovih proizvoda će biti kontinuirano pusten iz dna sušenja kule i u cikloni. Otpadom gas će biti otpušten iz kompresor.

3.Application:

Fen za kosu (1) sprej se može koristiti u širokom gde proizvodnje je uzorak neograničene prah je potreban. Ova tehnika je uspešno obrađen materijal u sledećim oblastima:

Alkoholna i bezalkoholna pića, arome i bojenje, mleko i jaje proizvodi, biljka i povrća izdvaja, Farmacija, toplote osetljive materijale, plastiku, polimeri i vezivnih elemenata, parfeme, keramike i napredne materijale, sapune i deterdženata, krv, dyestuffs, hrane stvari, Lepkovi za, oksidi, tekstil, kosti, zube i zub Amalgan i mnogih drugih.

(2) Većina rešenja i supernsions mogu da budu sprej sušeni pružanje da dobijeni proizvod ima karakteristike materijala.

(3) je popularan u polja hrane biologije, materijal, APOTEKA, univerziteta, i Institut za istraživanje i razvoj, itd posebno za obradu materijala osetljiv na temperaturu, PR., prah, jer materijal dodirnu vazduha za kratak trenutak tako da toplotu mogla uništiti komponenta materijala.

Tehničke karakteristike

Artikla

Jedinica

TP-S100

Max kapacitet

ml/h

10L/h

Opseg temperature vazduha uvala

50° C ~ 300° C

Opseg temperature vazduha utičnicu

30° C ~ 150° C

Sprej za sistem

/

Centrifugalne mlaznica

Grijanje električne energije

kW

28

Izvor toplote

/

Električni

Osušena prah vraćanje stopa

%

≥98

Rotiraj brzina

obrtaja u minuti

22000

Prečnik sprej ležište

mm

80

Prečnik atomizacije disk

mm

80

Dimenzije

mm

2500 * 1600 * 2800

Maksimalna vlaga isparavanjem

Kg/h

10

Sprej za glavni disk režim

/

Mehanički disk


Hot Tags: 10l sprej fen za kosu, centrifugalne sprej fen za kosu, fen za kosu mašina 10l sa centrifugalnom sprej, mleko, sprej fen za kosu, sprej za sušenje opreme, Poprskaj sušenja u prehrambenoj industriji, Kine, proizvođači, fabrika, dobavljači, dobavljača u Kini, prilagođavanje dizajna, hemikalija, biologije, farmaceutske, hrana
Srodni proizvodi
Feedback
Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: TaiBai Road, YanTa District, Sian, Kina
Tel: 0086-18209268326
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd Sva prava pridržana.