Kategorija proizvoda

Gas fotohemijski staklo reaktor

Gas fotohemijski staklo reaktor

Gas napolju osvetljena fotohemijski reaktor,--TOPTION fabrika imaju tehnički podržava iz mnogih profesora SJTU i NTU u periodu razvoja

Product Details

Ukoliko ste u potrazi za hemikalija, biologija, farmaceutska i hrana gas fotohemijski staklo reaktora iz Kine gas fotohemijski staklo reaktor, aparat za fotohemijski reakciju, fotohemijski reaktor 250ml, 500ml fotohemijski reaktor, gas napolju osvetljena photocatalytic staklo reaktor, 1000ml fotohemijski reaktor proizvođači, dobavljači i facoty, ili provera gas fotohemijski staklo reaktor prilagođavanja i dizajn sa profesionalnim dobavljača u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

TOPT - 9G gas izvan reaktora fotohemijski prosvetljeni photocatalytic staklo reaktor

Gas napolju osvetljena fotohemijski reaktor,-- TOPTION fabrika imaju tehnički podržava iz mnogih profesora SJTU i NTU u periodu razvoja. TOPT serija uglavnom primenjuje se na istraživanje gasa / likvidna faze, osnovno / simulirane vidljive svetlosti, mogao reakcija brodu opterećenje TiO2, fotohemijski reakcija u uslovima photocatalyst i tako dalje. Ove serije možete obezbeđuje uzorke analitička odgovaranjem proizvoda i slobodnih radikala, kao i za merenje odgovaranjem kineticke konstantan, kvantni prinos; To je u širokoj upotrebi u poljima hemosinteza., zaštitu životne sredine, i naučnih itd.

Glavni deo fotohemijski staklo reaktor, uključujući glavno polje, električna kontrola Merkur lampu, xenon lampa elektro kontroleri, lagan, efikasan svetlo reflektora zapali izvor hlađenje zaštititi hladno zamku, podizanje stola bacanje tip reakcije, reaktor gas (može biti kvarcni reaktor gasa, takođe mogu biti SS316 visokog pritiska reaktor. Može prilagoditi u zavisnosti od vaših potreba),

TOPT - 9G tip fotohemijski reaktora kao followings:

1, Merkur lampu električni kontroler za kontrolu of100W, 300W, 500W srednji pritisak Merkur lampu uslova rada;

2, xenon lampa električni kontroler za kontrolu nad 100W, 300W, 500W ili 1000W xenon lampa uslove rada, (svaki TOPT - 9G tip fotohemijski reakcija aparat za standardni kontroler i Merkur xenon lampa električni aparat kontrolera izaberite jedan);

3, Merkur xenon lampa električni aparat kontroler i upravljač koji uključuje ukupnih energetskih potreba, izbor lampa, lampa napajanja;

4, sve Kvarcni staklarski svetlo zaštitu ili unapređenje hladno zamku;

5, efikasan svetlo reflektora efektivno radijacije plin (kao što su oksidi azota, sumpor dioksid koji, ugljovodonika, itd.) i gas površine optički promene; Takođe možete da studiram veća koncentracija u kombinaciji sa fotohemijski promena;

6, sve kvarca reakcija gas generator za 250ML, 500ML, 1000ML opcionalne; Možete odabrati SS316L sistem visokog pritiska reaktor.

7, oslanjajući se na uređaju može da se koristi kao dodatak glavnom okviru opremljena sa fabrika za proizvodnju niz tabela bacanje-vrste reakcija.

8. za nabavku temperatura reakcija na hladno zamku pumpa ne može samo dostaviti recikliranu vodu kako bi toplota nastala lake apsorpcije; pružaju TOPT - 9G tip fotohemijski reaktora materijalne odziva za fazu gas da Spoljna temperatura probno okruženje za podatke globalizaciji uniforme testiranje, stoga povećanje globalne Poređenje podataka iz slične studije i napredak.

Svaki delovi opis

Prvo, glavno polje

Glavni okvir je serija fotohemijski reaktora postavljena gde zapali uređaji, ima sledeće karakteristike:

Kutija veličine 480 mm × 420 mm × 900 mm, teži oko 29kg.

U crnu kutiju, kako bi smanjili refleksiju svetlosti.

Posle je gornje ormare sa rashladnom ventilator odbora, ormani, nakon što je Centralna odbor ima "tok prebacivanje", može se shvatiti s (hlađenje vode) voda uzbunu. Nakon dna tablice ima dve rupe za hlađenje cevi za vodu, Lulu i kabl za povezivanje kontrolera kroz.

Ormarići na leve strane, tamo su tri posebne utičnice za okvir za motor, svetla i "tok prekidač" da biste koristili aparate izlaza.

Druga, Merkur i Merkur električni kontroler

Pružaju svetlo za 100W, 300W ili 500W, 1000w, srednji pritisak Merkur lampu normalne operacije Merkur lampi na ultravioletno svetlo generisan tokom operacije na broju 40% ukupne energije pitanje. Merkur lampu svetlo u otvaranju 5 minuta do stabilne, isključite svetla treba čekati 5 minuta nakon naredbu za ponovno pokretanje. Kada treba da donesem naočare sa UV zaštitom oštećenja oka i kože.

Srednji pritisak Merkur lampu optički parametri su sledeći:

Merkur lampu spektralne distribucije i relativni intenzitet na sledeći način:

Tabela 2 spektralni distribucija srednji pritisak Merkur lampu

Talasna (nm)

250

313

365

400

510

620

720

Relativni intenzitet %

20

85

100

30

20

40

80

Merkur lampa koja emituje svetlost deo podzemnom kvarca, ruka direktan kontakt sa zagađivača koji utiču na lagan intenzitet. Kvarc, koji se obično koriste napolju na čiste krpom umanjila sa malu količinu alkohola, čišćenje unutar koristi losion.

Kontrolna tabla sa: ukupnih energetskih potreba, selekciju lampa, lampa napajanje, motors, Prekidači za svjetlo i ukupno vreme za lansiranje i ostale postavke, Sub-vreme podešavanja, lampa trenutni metar, alarm uputstva. Upravljač sa fan toplote.

Veličina kontroler je 245 mm × 170 mm × 180 mm, teћi oko 23kg.

Otvorena kontroler procedura je: izbor svetlost lampu snage → → → ukupna snaga svetlo pokreće, pritisnite start i onda je počeo tajming vatre.

Zatvori kontrolu nad procedure: ukupna lampu snage → elektro → → 5 minuta posle struju, voda za hlađenje.

Kontroler na poleđini napajanje ulazni red i fitilj drћaи.

Kontroler na poleđini glavni okvir za kablovsku Izgasite odgovarajuće interfejse.

U okviru glavnog kabla povezan sa kontrolerom greškom, ili niža od pritisak normalan vode za hlađenje vode lampu alarm će da zapali i alarm na zvuk, instrumenti ne mogu da radim.

Tri, xenon lampa i xenon lampa električni kontroler.

Pružaju svetlo za 100W 300W 500W ili 1000W xenon lampa normalna i stabilna operaciju. Veličina kontroler je 245 mm × 170 mm × 180 mm, težina 34kg. Kontrolna tabla desnim dugmetom izuzetak "lak izbor", druga dugmad sa kontroler za lampu isti Merkur. Xenon lampa spektralne distribucije i slična danu relativni intenzitet.

Xenon lampa optički parametri su sledeći:

Tabela 3 dimenzije xenon lampe i optički parametri:

Snaga (W)

Početni current(A)

Operacioni struja (A)

Radni napon (V)

Efektivna arc dužina MM)

Elektrika

100/300/500

8.3

18±3

50

220±20

Singl okončan vodi

1000

12.4

30±3

60

220±20

Singl okončan vodi

Fouth, Metal-halidnu lampu i metalnu halidnu lampa elektro kontrolera:

Peti, sve Kvarcni staklarski svetlo zaštitu ili unapređenje hladno zamku

Svi unapređenje zaštite na celu Kvarcni staklarski svetlo hladno zamku nije samo visoka efikasnost UV penetracije, dok ste radili dugo sati odavde, jer izvor svetlosti uzrokovano temperatura, osiguravanje pristupa na lagan i reaktivne supstance, samo eksperiment sama bez uticaje spolja.

Šesto, podizanje stola bacanje reakcija

Podigni sto bacanje tip reakcije, TOPTION fabrika istraživanje i razvoj novih gas-faza fotohemijski ili mešavine visoke koncentracije na površinu napraviti poseban stol, na proizvode u promociji velikog nacionalnog univerziteta laboratorijska ispitivanja sa uspešni rezultati, pohvalio je od strane korisnika. Mašina inoxa, sa klizna modul, standardni inoxa diplomirala skale, tako da izvor svetlosti od reaktivne supstance imaju efektivnu kontrolu.

Sedmi, fotohemijski reaktor temperatura za nabavku pumpe

Temperatura za nabavku pumpe, je da se mehaničke oblici tečni cirkulacije niska temperatura rashladnu tehniku. Sa visoko-temperaturni tecnost, visoko-temperaturni vodu kupka efekat. Kombinacija od TOPT - 9G upišite fotohemijski reaktor, multi-državni posao hemijskih reakcija. To je novi eksperimentalni uređaj može da se koristi umesto suvog leda i tečnim azotom temperatura odgovor bi se moglo uraditi kao niska temperatura lavabo viskoznosti. DNA sa jak magnetni uzbudio, miksovanja i interna cirkulacija sistem sa 2 da tenk više uniformu, temperatura može izvesti pojedinačno temperatura, stalna temperatura cirkulaciju pumpa da obezbedi stalna temperatura hladan izvor koristi i. Kao što je bio-farmaceutske lekove, hemijski inženjering, hrana inženjering, koje zahtevaju velike preciznosti uzorak iz polja izvora. U bolnicama, naučna istraživanja, eksperimente i identifikacija biološki i druge aspekte rad u širokoj upotrebi.

Pored toga, TOPTION kompanija je takođe proizvoditi "Ciklus od pada tip filma" fotohemijski reaktor, molim da se odnose na sledećoj slici:

1. TOPTION kompanija može da proizvede "MINI ručni fotohemijski reaktor:, molim obratite pažnju na sledeće:

2. TOPTION kompanija može proizvesti "tečni /gas mix fotohemijski reaktor", detektivi nisu ni videli na sledeći način:

3. radni princip TOPTION /gas tečni mix fotohemijski reaktor, možete sa dna obavljati vavle i nacrtajte uzorak, detektivi nisu ni videti nakon:

4. naše kompanije mogu da proizvode "8-12 kvarca cevi u međuvremenu mešajući tip fotohemijski reaktora", detektivi nisu ni videli na sledeći način:

5 radnih principa TOPTION 8-12 kvarca cevi u međuvremenu mešajući tip fotohemijski reaktora, detektivi nisu ni videli da prati:

o nama:

TOPTION je specijalizovana za proizvodnju i prodaju fotohemijski staklo reaktor UV staklo reaktor, ksenon staklo reaktor, jednoslojni staklo reaktor, dupli sloj stakla reaktor, troslojno staklo reaktor, temperaturom opreme, ledomat, ultrazvučni instrument, Poprskaj fen za kosu, izdvaja uređaj i tako dalje.

Sa 11-yaeas iskustva i posle 8-godišnjeg razvija, smo je dobili povećanje domaće i strano tržište i uživali dobru reputaciju u industriji, naši proizvodi se primenjuju na mnogim univerziteta i naučno istraživačke ustanove u mnogim poljima.  Takođe može da proizvede vrste opreme u zavisnosti od vaših potreba. Verujemo da je kvalitet će vas izneveriti. TOPTION kompanija je mogu custimezed razne specifikacije sistema reaktora staklo, verujemo da "TOPTION" će biti tvoj "TOP opciju".

Dobrodošli na prilagođeni dizajn! Molim, ne oklevajte da nam se obratite, dobrodošli!!!


Hot Tags: Gas fotohemijski staklo reaktor fotohemijski reakcija aparat, fotohemijski reaktor 250ml, 500ml fotohemijski reaktor, gas napolju osvetljena photocatalytic staklo reaktor, 1000ml fotohemijski reaktor, Kina, proizvođači, fabrika, dobavljači, dobavljača u Kini, prilagođavanje dizajna, hemikalija, biologije, farmaceutske, hrana
Feedback
Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: TaiBai Road, YanTa distrikta, Xian, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., D.o.o. sva prava zadržana.